søndag 3. februar 2013

Hei hvor det går!

I helgen har vi hatt veldig morsomme treningsturer, Runa og jeg. Riga trenger endel markeringserfaring, spesielt på lengden, men også generelt. Så målet for denne helgen var å gi henne erfaringen at dummien kan ligge lenger ut enn hun tror, og samtidig la henne få jobbe seg ferdig. Hun har nemlig også tendens til å gi opp litt raskt.

Vi sto på hver får lille haug - 40 - 50 m fra hverandre i skogen. Litt åpen furuskog, og egentlig temmelig vanskelig å markere i, alle trærne er like. Så hun måtte få litt tid å lete på i starten, siden vi ikke ville la henne komme tomhendt hjem. Men fy så moro det var, når Riga etterhvert skjønte hva hun skulle, og poletten datt ned. Vi er litt i tvil om hvem som hadde det morsomst, Riga eller vi.

Ronja fikk briljere, denne avstanden har hun null problemer med. Moro for gamlemor å få masse ros og virkelig føle seg flink.

Og til dere som lurer - ingen av hundene reagerer om det er litt snø på dummien, så vi trener enten det er bart eller ei :).


Her er Riga etter trening, moro i skogen!

3 kommentarer:

  1. Så gøy å se at dere også holder tøyposene aktive. Vi prøver også å få trent litt selvom det er snø, regn eller hva det nå måtte være.
    Håper vi ses snart igjen til litt sosial trening :)

    SvarSlett
  2. Ja, det hadde vært hyggelig! Vi har hatt det fryktelig morsomt og travelt hittil i år, men håper det roer seg litt ut i februar. Da hadde det vært gøy med et treff!

    SvarSlett
  3. Koselig og lese om hva dere fire gjør, og se noen av de fine bildene dine Linn. Selv har vi hatt ferie siden slutten av oktober eller noe slikt. Men vi er helt enig i at man kan trene selv om det er snø, vi har bare ikke selv praktisert det denne vinteren. :-)

    SvarSlett